Novosti


Obavijest


U četvrtak 27.04.2017. u 16 sati u prostorijama Općine Mali Bukovec održava se potpisivanje ugovora za financiranje projekata organizacija civilnog društva te ured Varaždinskog potrošača neće raditi. Zahvaljujemo na razumijevanju.

ODRŽANO SAVJETOVANJE „POTROŠAČI I ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA U DIGITALNOM OKRUŽENJU“


Povodom obilježavanja Svjetskog dana prava potrošača, Agencija za zaštitu osobnih podataka u suradnji s Razvojnom organizacijom za zaštitu potrošača (ROZP) i Ravnateljstvom policije Ministarstva unutarnjih poslova, organizirala je Savjetovanje „Potrošači i zaštita osobnih podataka u digitalnom okruženju“ koje se održalo 14. ožujka 2017. godine s početkom u 10.00 sati u prostorijama Agencije za zaštitu osobnih podataka.
Svjetski Dan prava potrošača 2017


Svjetski Dan prava potrošača (SDPP) je prilika za promicanje temeljnih prava svih potrošača, sa zahtjevom da se ta prava poštuju i štite, te je ujedno i prilika kako bi se iskazali prosvjedi protiv tržišnih zloupotreba i društvenih nepravda koje krše i ne poštuju prava potrošača.

Stoga je 15. ožujka kao Svjetski Dan prava potrošača, godišnja prigoda za proslavu, zagovaranje i ujedno globalnu solidarnosti unutar međunarodnog potrošačkog pokreta. Ujedinjeni narodi prepoznali su  Svjetski Dan prava potrošača kao službeni Međunarodni dan UN-a.Potrošači i zaštita osobnih podataka u digitalnom okruženju


Pozivamo vas na savjetovanje „Potrošači i zaštita osobnih podataka u digitalnom okruženju“ koje organizira Agencija za zaštitu osobnih podataka povodom obilježavanja Svjetskog dana prava potrošača u suradnji s Razvojnom organizacijom za zaštitu potrošača (ROZP) i Ravnateljstvom policije Ministarstva unutarnjih poslova.

Savjetovanje će se održati 14. ožujka 2017. godine u prostorijama Agencije za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, 3. kat s početkom u 10.00 sati.
Upišite se u registar NE ZOVI


Ne želite više da vas telefonom uznemiravaju trgovci nudeći vam svoje proizvode i usluge? Upišite se u registar NE ZOVI. Registar NE ZOVI besplatan je javni Registar telefonskih brojeva potrošača koji ne žele da ih trgovci kontaktiraju putem telefona ili SMS i MMS poruka u svrhu promidžbe i prodaje, a propisan je Zakonom o zaštiti potrošača.

Dovoljno je da obrazac zahtjeva podignete ovdje ili na stranici HAKOM-a
Najava konferencije "Povjerenje potrošača - ključ razvoja gospodarstva"


Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom obrtničkom komorom, tradicionalno organizira konferenciju povodom Međunarodnog dana potrošača koji se obilježava 15. ožujka. Ove godine konferencija "Povjerenje potrošača-ključ razvoja gospodarstva" održati će se 6. ožujka u Zagrebu u hotelu International, s početkom u 10 sati.
Obavijest


Obavještavamo sve potrošače da ured u ponedjeljak, 06.ožujka 2017. godine neće raditi zbog službene spriječenosti.

Zahvaljujemo na razumijevanju.